Skudra e Shitjeve

Skudra e Shitjeve

Skuadrave e shitjeve përbëhet nga 10 operatore telefonike që kontaktojnë farmacitë dhe agjentët e shitjes në terren që vizitojnë farmacitë e rrjetit të hapur.

Ekipet Tona

Portfolio

Kontakt

Na telefononi

067 204 7868

Email Kontakt

info@ilmafarm.com