Konsiderohemi si kompani me cilësi të lartë dhe i besueshëm për klientët tanë

ILMA siguron furnizim me barna, materiale mjekësore, farmaceutike dhe parafarmaceutike

ILMA importon dhe promovon një numër të konsiderueshëm produktesh në tregun tonë

Ne synojmë të kontribuojme në përmirësimin e shëndetit dhe cilësisë të jetës së njerëzve.

MELAFLOR PËR NJË EKUILIBËR TË FLORËS INTESTINALE

Suplement ushqimor në formë likuide me bazë Probiotikë, Prebiotikë dhe Vitamina të grupit B.

Partnerët tanë