Shitje dhe Marketing

Skudra e Shitjeve

Skuadrave e shitjeve përbëhet nga 10 operatore telefonike që kontaktojnë farmacitë dhe agjentët e shitjes në terren që vizitojnë farmacitë e rrjetit të hapur.

Ekipet Tona

Skudra e Marketingut

ILMA operon në treg me një skuadër të dedikuar marketingu në terren. Skuadra e marketingut viziton mjekë dhe ofrues të shërbimit mjekësor, në qendra shëndetësore, spitale, klinika private dhe qendra sekondare shëndeti. Skuadra e marketingut kontakton mjekë specialistë të rreth 20 specialiteteve t ndryshme.

Marketing

Portfolio

Kontakt

Na telefononi

067 204 7868

Email Kontakt

info@ilmafarm.com