Kush jemi ne?

Ilma u themelua në vitin 2002 nga një grup farmacistësh profesionistë. Nxitur nga nevojat e tregut, në fillim aktiviteti ynë nisi me distribucionin e produkteve farmaceutike. Gjatë viteve në vijim kemi zgjeruar gamën e shërbimeve dhe produkteve

Me kalimin e viteve kemi zgjeruar objektin e aktiviteteve, gamën e produkteve dhe shërbimeve.

Compliance & Ethics

• We are committed to conduct our business ethically and in compliance with all applicable laws, regulations, guidelines, and policies.
• Honesty and impartiality determine how ILMA Pharma behaves. The aim is to encourage an open dialogue and always to seek a fair balance of the interests and legitimate expectations of all parties and those affected by our activities.
• Our employees follow the Code of Conduct, Code of Ethics and Anti-Bribery Policy and Supplier Code. These are guides to help us achieve our goals with integrity and be compliant.
• We recognize that our employees are the basis of our competitiveness and success. We therefore invest on an ongoing basis in the development and further professional training of our employees.
• Acting with integrity and being compliant are a shared responsibility of both the Company and each of us individually.
• We treat all employees equally irrespective of their gender, nationality and place of residence, religion and political views
2004

PROFARMA

Në vitin 2004 nënshkruam kontratën në lidhje me distribucionin me kompaninë Profarma.

2012

STADA, HEMOFARM, MIBE GERMANY

Ne vitin 2012 filluam importimin e produkteve nga kompani nderkombetare si: STADA, HEMOFARM, MIBE Germany.

2014

SKUADRA E MARKETINGUT

Në vitin 2014 ngritëm skuadrën e shitjeve dhe të marketingut. U arritën marrëveshjet e para me AFLOFARM Poland, POLISANO Rumania, HARMONIUM Pharma, BIOFARMA Turkey

2016

SHEDIR PHARMA

Në vitin 2016 kompania zgjeron portofolin me nënshkrimin e kontratave të reja me SHEDIR Pharma Italy, ADI Pharma Italy, NEW Fa.DEM Italy.

2018

Çertifikata ISO 9001: 2015

Ne vitin 2018 ILMA pajiset me Certifikatën e Standartit për menaxhimin e cilësisë ISO 9001: 2015 të lëshuar nga Enti i Çertifikimit të BE-së.

2020

Medicair Greece

Në vitin 2020 kemi një zgjerim të vrullshëm të portofolit të produkteve me Vianex Greece, Medicair Greece. Fillimi I krijimit te zyrave te reja

2022

MEDIDRINK CLINICAL NUTRITION

Gjatë dy viteve të fundit portofolit tonë ju shtuan kompani prestigjoze si Swiss Pharma Laboratories, Aflofarm, Vian, Biofarm PL. Krijimi dhe ndertimi I magazinave dhe zyrave të reja finalizohet me sukses. Në fund të vitit 2022 Ilma Farma sjell ekskluzivisht në Shqipëri, një linjë unike të nutricionit klinik MEDIDRINK nga kompania MEDIFOOD HUNGARY.

Zgjerimi I biznesit në nivel rajonal
Zhvillim i vazhdueshëm dhe i qëndrueshëm përmes një qasjeje të balancuar të rritjes dhe inovacionit duke zgjeruar portofolin tonë me produkte të dallueshme dhe të specializuara që përmbushin nevojat e tregut dhe të klientëve tanë, duke përmirësuar dhe shpëtuar jetën e pacientit.
Të ofrojë një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh në përputhje me standardet Evropiane të cilësisë së lartë për Shëndetin Publik në Shqipëri
Për t’u njohur si një nga vendet më të mira të punës në Sektorin Farmaceutik Shqiptar nëpërmjet një qasjeje të vazhdueshme të zhvillimit të punësimit me qendër.
Ndërtimi i partneriteteve strategjike afatgjata të favorshme me klientët tanë.
Lannçimi i produkteve të reja dhe inovative farmaceutike që përmirësojnë aksesin e pacientëve në qasje të reja terapeutike.
Zgjerimi i pranisë sonë në vendet fqinje si Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi përmes pranisë së drejtpërdrejtë ose përmes partnerëve tanë.

Struktura organizative