Distribucioni

Distribucioni

Siguria e pacientit është thelbi i qasjes sonë të biznesit duke filluar nga marrëveshja e partnerit deri te shpërndarja e mallrave.

Përkushtim dhe Standarte të larta

Ne jemi të përkushtuar të përmbushim standardet më të larta të shpërndarjes dhe të ndjekim GDP-në
për të garantuar sigurinë e mallrave në të gjithë zinxhirin e furnizimit.

Ne inkurajojmë profesionistët e 
kujdesit shëndetësor dhe pacientët të raportojnë menjëherë efektet anësore, ndërveprimet me ilaçet, defekte të tjera cilësore në mënyrë që të minimizohen rreziqet dhe të maksimizohen përfitimet.

Kontakt

Na telefononi

067 204 7868

Email Kontakt

info@ilmafarm.com