All posts by Admin

Home Articles posted by Admin

NEUROBRAIN Solucion

✅Për pacientët me probleme të kujtesës ✅Për pacientët me vështërësi përqendrimi Eshtë një produkt i shkelqyer qe falë të përbërsëve të tijë: Kontribuon në funksionin njohës dhe të kujtesës Kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit nervor Kontribuon në qarkullimin normal...
Read More

BABYTIME

Set mjekësor për kujdesin dhe higjenën e kërthizës tek të porsalindurit. (1 FLAKON 100 ML+20COPË GARZA TË PATHURURA) ✔️E gjitha çka duhet për kujdesin dhe higjenën e kërthizës; në një set të vetëm. BABYTIME ✔️Komfort i lartë në përdorim ✔️Nuk ka nevojë për shtesa t...
Read More

NEBIOLINA PROTECTIVE NAPPY CHANGE CREAM 100 ML

✔️Është krijuar për të mbrojtur lëkurën e bebeve nga ndërrimi I një pecete në tjetrën ✔️Siguron një efekt barrier për të mbrojtur zonat më delikate të lëkurës. ✔️Veç kesaj , ajo përmban ekstraktin e Tërshërës Organike me vetitë e saj të njohura  #përthithese #zb...
Read More

REFLUWARD (20 bustina xhel 10ml)

✔️Gatroprotektor i fuqishëm në sajë të veprimit dhe formulës së kompletuar. • Formulë e patentuar • Nuk ka efekte anësore dhe është e përdorshme nga të gjithë pacientët. • E disponueshme në formatin e veçantë bustinë gel 10ml me shije anise E përdorshme në: #urth #piroz...
Read More

KISTESAN 1000 (20 kapsula xhel)

I nevojshëm për një funksionim normal kardiak. Përbërësit janë mare pothuajse ekskluzivisht nga fauna e Detit të Veriut. Gjen përdorim në personat me :✔️Trigliceridet e larta në gjak✔️Arteriosklerozë,✔️Hipertension arterial. Redukton rrezikun për:✅Diabet Tip II,✅Nefropat...
Read More