REFLUWARD (20 bustina xhel 10ml)

✔️Gatroprotektor i fuqishëm në sajë të veprimit dhe
formulës së kompletuar.

• Formulë e patentuar
• Nuk ka efekte anësore dhe është e përdorshme nga
të gjithë pacientët.
• E disponueshme në formatin e veçantë bustinë gel
10ml me shije anise

E përdorshme në:

#urth
#pirozënezofageale

Shkaktuar nga :

#HipersekrecioniIAcidit
#RefluksiAcid
#Gastrit
#HerniaHiatale
#Dispepsi
#Ulçerpeptike

GLUTEN FREE
Prodhuar në ITALI