Shop

HomePEDIATRIZOLYC BAMBINI

ZOLYC BAMBINI

MUKOLITIK NATYRAL KUNDËR KOLLËS.

PLUHUR TË BORONICAVE TË EGRA ● NUK PËRMBAN GLUTEN ● NUK PËRMBAN LAKTOZË

SHKRIRJA E SEKRECIONEVE : JARGËT E KËRMILLIT, LULEVESA DHE DREDHKAT

HIDRATON DHE LËNGËZON MUKUSIN DUKE NDIHMUAR NXJERRJEN E SEKRECIONEVE :

PËRMISON PASTRIMIN E MUKUSIT DUKE LEHTËSUAR THARJEN E SEKRECIONEVE

EFEKT QETËSUES : JARGËT E KËRMILLIT, MJALTI, ALTEA DHE DREDHKAT

VEPRON SI NJË QETËSUES DHE LEHTËSUESNË MUKOZË

ANTIBAKTERIAL : JARGËT E KËRMILLIT, MJALTI

PENGON ZHVILLIMIN E MIKROORGANIZMAVE PATOGJENE NË TRAKTIN RESPIRATOR

MBROJTËS : JARGËT E KËRMILLIT, ALTEA, LULEVESA DHE DREDHKAT

FORMOJNË NJË CIPË MBROJTËSE ME NJË EFEKT BARRIERË NË MUKOZË, E CILA PARANDALON KONTAKTIN ME AGJENTËT E JASHTËM IRRITUES.

SHURUPI ZOLYC ® REKOMANDOHET PËR :

  • KOLLËN E THATË
  • KOLLËN ME SEKRECIONE
  • DHIMBJET E FYTIT
Categories: ,

Description

INDIKACIONET :

ZOLIC® BAMBINI : rekomandohet për trajtimin e kollës së thatë dhe me sekrecione tek fëmijët mbi 1 vjeç

MËNYRA E PËRDORIMIT :

Në moshën 1-6 vjeç :         5 ml           2 herë në ditë

Në moshat mbi 6 vjeç :    10 ml       2-4 herë në ditë

Tundeni mirë para se ta përdorni . Kapaku matës është CE 0373. Pas përdorimit mbylleni mirë shishen dhe lajeni mire kapakun matës . Produkti duhet të përdoret deri në 3 muaj pas hapjes.

KUJDES!!

Ndaloni së përdoruri produktin nëse shfaqni ndonjë shenjë alergjie ose ndjeshmëri të lartë ndaj ndonjërit prej përbërësëve. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë , larg burimeve të nçehtësisë, dritës dhe lagështisë. Mbajeni larg shikimit të fëmijëve. Nëse nuk keni përmisim 7-10 pas trajtimit , ndaloni trajtimin dhe kontaktoni me mjekun tuaj.

 

PESHA NETO: 150ml e

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZOLYC BAMBINI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *