Shop

HomeINFEKTIVZENASINIL

ZENASINIL

DEKONGESTIONAL DHE ANTI-BAKTERIAL

Gjen përdorim në të gjitha rastet me kongestion dhe irritim të mukozës nazale :

  • Rrufë
  • Rinite alergjike
  • Sindroma të gripit
  • Sinisute
  • Infeksione virale

SIGURI E LARTE

PA EFEKTE ANESORE

PERSHTATSHMERI E LARTE EDHE TEK FEMIJET

Nuk përmban substanca α-adrenergjike vazokonstriktive

Nuk përmban kortikosteroide

Description

EFIKASITET I SHPEJTE DUKE VEPRUAR SI:

  • ANTI-BAKTERIAL në sajë të Silver Citrate Complex
  • DEKONGESTIONAL në sajë të Acidit Hyaluronic, Resveratrol
  • HOLLUES SEKRECIONESH në sajë të Acidit Hyaluronic, Resveratrol
  • ANTI-BINFLAMATOR në sajë të Resveratrol, Acidit Ferulic
  • IMUNOSTIMULANT në sajë të Echinacea
PERBERESIT
SILVER CITRATE COMPLEX
ACID HYALURONIC
RESVERATROL
ACID FERULIC
ECHINACEA

Dozimi dhe përdorimi:

Hidhen 3 pika në secilën vrimë të hundës, 4 herë në ditë për jo më teper se 7 ditë.

Tundet para përdorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZENASINIL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *