Shop

HomeINFEKTIVZEFIMAR GOLA

ZEFIMAR GOLA

PER NJE LEHTESIM TE IRRITIMEVE DHE MBROJTJE TE GRYKES

Gjen përdorim në trajtimin e :

  • Tonsiliteve
  • Faringiteve
  • Laringiteve

Për shkak të:

  • Infeksioneve
  • Duhanpirjes, smogut, mjegullës, pluhurave në ambient
  • Ambientit të thatë ose të lagësht
  • Alkoolit

 VEPRIM I SHUMFISHTE

  • Analgjezik dhe Anti-inflamator në sajë të Ekstraktit të Mjaltit, Sodium Hyaluronate, Mentol, Mallow.
  • Antimikrobial në sajë të Krameria, Lactoferin, Propolis.
  • Mbrojtës në sajë të Echinacea dhe Beta-Glucan.

Description

PERBERESIT ; LACTOFERRIN ,KRAMERIA ,BETA-GLUCAN ,MENTOL ,SODIUM HYALURONATE ,MALLOË ,ECHINACEA ,EKSTRAKT MJALTI (multiflower) ,PROPOLIS

 

Dozimi dhe përdorimi:       Spray aplikohet duke u vendosur kanjula e ZEFIMAR(pasi t’I kemi hequr tapën) në brendësi të hapësirës së gojës dhe sprucohet.(Lexoni me kujdes fletëudhëzuesin që ndodhet në brendësi të ambalazhit ku dhe ka sqarim me imazhe)

Për fëmijët nga 3 deri 6 vjeç :  2 spray 3 herë në ditë

Për fëmijët mbi 6 vjeç dhe adultët: 3 spray 4 herë në ditë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZEFIMAR GOLA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *