Shop

VARIHEM

VARIHEM është një kombinim specifik që trajton venat dhe kapilaret.

Vetitë e VARIHEM

– kontribuon në rritjen e pershkueshmërisë kapilare dhe e elasticitetit dhe tonifikimin e venave, kapilarët dhe nyjat limfatike .

–  ndihmes për njerëzit që kanë shqetësime që lidhen me qarkullimin e varfër venoz , i cili manifestohet me ndjesinë e këmbeve të rënduara, të lodhura dhe të fryra, therje, dhimbje, kruarje, të përziera, acarim , gjakrrjedhje në pulpat e këmbëve dhe/ose dhimbje locale qe ndihet nga njerëzit që vuajnë nga hemoraidet.

 

Përbërësit:

DIOSMINA    450MG

HESPERIDINA  50MG

 

Menyra e administrimit :

1 tablete 2 here ne dite .

Tabletat gëlltiten me një sasi të mjaftueshme uji gjatë vakteve të ushqimit ose pas vaktit të ushqimit .

Categories: , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VARIHEM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *