Shop

HomePEDIATRIUTIMAC®30 JOY

UTIMAC®30 JOY

PËR FËMIJËT NË RASTET :

  • URETRIT (e inflamacionit e uretrës)
  • CISTETIT (e inflamacionit të traktit urinar)
  • URETERIT (një gjendje shëndetësore e ureterit që përfshin inflamacionin)

REKOMANDUAR PËR TË :

MBËSHTETUR TERAPITË ME ANTIBIOTIK

PARANDALUAR PËRSËRITJEN

                                                            FORMULË SPECIFIKE

mbështet antibiotikun dhe redukton përdorimin e tij.

PENGON NGJITJEN BAKTERIALE –   (D-manose), boronica e kuqe (PAC-A 30mg)

MBËSHTET FLORËN E ZORRËS –  laktobacili acidofilik

FORMULIM IDEAL

  • STABILITET I LARTË
  • VEPRIM TË SHPEJTË ANTI-NGJITËS
  • EFEKT ANTI-INFLAMATOR IMUNORREGULLATOR

NUK RREZIKON REZISTENCËN E ANTIBIOTIKUT

për funksionalitetin e traktit urinar

Flakonçinat UTIMAC ®30 JOY është një suplement ushqimor i lëngët që përmban Boronicë të kuqe, D-Manos dhe Laktobacile Acidofilike të sterilizuara jo-të qëndrueshme SGL 11. Flakonçinat UTIMAC ®30 JOY , falë Boronicës kuqe , kontribuon në funksionalitetin e traktit urinar.

Categories: ,

Description

 

PËRMBAJTJA NË 10ml
D-Manos 250 mg
Boronicë e kuqe 100 mg
Laktobacil Acidofilik SGL 11 i Tindalizuar 4 bilion i qelizave jo- të qëndrueshme

PARALAJMËRIM :  Nuk është I rekomandueshëm tejkalimi i dozave ditore. Konsumimi I lartë mund të shfaqë efekte laksative.

Mbajeni larg shikimit të fëmijeve mbi 3 vjeç.

RUAJTJA : mos e përdorni produktin pas datës së skandencës që shënohet në kuti, ruajeni të mbyllur mirë flakonçinin. Data e skadencës është e shënuar mbi kuti.

PAKETIMI : 10 doza teke flakonçini me kapak matës .

VËLLIMI TOTAL : 100 ml ℮

INSTRUKSIONET E PERDORIMIT:

  • Vidhoseni kapakun ne te gjitha anet ne menyre qe serberatori plastik te cahet dhe te bie brenda ne shishe pluhuri qe gjendet ne seberatorin e kapakut.
  • Tundeni mire per pak sekonda ne menyre qe te tretet pluhuri.
  • Hape kapakun
  • Vidhos pikatoren e cila eshte e perfshire ne paketimin e produktit dhe perdore ate kur eshte e nevojshme.
DOZIMI
Pini një flakonçinë në ditë , preferohet në natë para gjumit, me fshikëz urine bosh dhe larg nga ushqimit

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “UTIMAC®30 JOY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *