Shop

HomePEDIATRISHEDIRFLU 200ML

SHEDIRFLU 200ML

Solucion oral

Rekomandohet për pacientët që ankohen për kollë, pasi  përmban mukolitikë dhe qetësues.

Formulë e kompletuar që përmban edhe vitaminat e grupit B.

Nuk ka përmbajtje gluteni

Të gjithë përbërësit aktivë të shedirFLU solucion oral dhe janë përzgjedhur  nga produkte të papërpunuara me kualitetin më të lartë në treg, për një efektivitet të shkëlqyer.

Indikacionet:

  • Sëmundjet e sipërme të rrugëve të frymëmarjes
  • Sëmundjet e poshtme të rrugëve të frymëmarjes
  • Bronkitet akute
  • Bronkitet kronike
  • Kollë

Sëmundjet Pulmonare Obstruktive Kronike (SPOK)

Categories: ,

Description

Hollues i sekrecioneve bronkiale

SHEDIRFLU shkrin mukusin bronchial në sajë të:

ACETILCISTEINES

GRINDELIA

 

Qetësues i kollës

SHEDIRFLU zbut kollen në sajë të:

HEDERAGENIN

RHOEDINA

LICORICE

 

ADATODA 1,2 g
N-ACETILCISTEINE 400 mg
IVY 200 mg
LICORICE 80 mg
RED POPPY 80 mg
NIACIN 16 mg
GRINDELIA 12 mg
VITAMIN B5 4,5 mg
VITAMIN B2 1,4 mg
VITAMIN B1 1,1 mg
BIOTIN 0,1 mg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHEDIRFLU 200ML”

Your email address will not be published. Required fields are marked *