Shop

SALTS

Shtesë dietike në format bustinë me likuid me kripëra për rehidrim dhe prebiotik, që ndihmon në kompensimin e shpejtë të humbjes së mineraleve, ujit si dhe për të ruajtur ekuilibrin e flores intestinale.

GJEN PËRDORIM TEK PERSONAT ME:

 •  – Diare
 •  – Të vjella
 •  – Djersitje profuze
 •  – Dehidrim nga shkaqe të ndryshme
 •  – Efekte të padëshiruara nga antibiotikët
 •  – Mungesë dhe nevojë të organizmit për  Kalium, Magnezium
 •  – Çrregullim të florës intestinale
 •  – Defiçite imunitare
 •  – Hipotension
 •  – Dietë hipokalorike
 •  – Defiçite hidrike dhe elektrolitesh jatrogene.

PËRPARËSITË

 •  – Efektivitet i lartë, ribalancim i shpejtë i lëngjeve dhe elekktrolitëve.
 •  – Ribalancim i shpejtë i florës intestinale në sajë të prebiotikut Bioecolians.
 •  – Komfort i lartë në përdorim. Paketim specifik i përshtatshëm.
 •  – Kontribuon në normalizimin dhe stimulimin e sistemit imunitar në sajë të Bioecolians.
 •  – Mg, K, NaCl në doza laboratorisht të kalkuluara për funksionet fiziologjike të kërkuara.
 •  – Kompliancë e lartë.
 •  – Shije e këndshme.
 • Përdorim i përshtatshëm për:
  •  – Fëmijët dhe adultët
  •  – Të moshuarit
  •  – Gratë shtatzëna

SALTS * 10 SACHETS 15 ML (MINERAL SALTS / PROBIOTIC)

Eshtë shtesë dietike, me bazë elektrolitesh kalium, magnez, në formën e kripërave pidolat, sodium klorat dhe prebiotik i gjeneratës së re (Bioecolians) i perftuar nga ekstraktet bimore.

Ndihmon në kompensimin e shpejtë të mineraleve të pakësuara, balancimin e florës intestinale dhe normalizimin e tranzitit intestinal.

RIKTHEN :

 • Balancimin e ujit dhe elektrolitëve.
 • Funksionimin normal të sistemit imunitar.
 • Balancimin e florës normale intestinale.

Description

PËRBËRËSIT PËR 1 BUSTINË LIKUIDE
BIOECOLIANS (Prebiotik) 1000mg
KALIUM pidolat 300 mg
SODIUM KLORAT 120 mg
MAGNESIUM pidolat 56.25 mg

PËRDORIMI:
– Përmbajtja e bustinës me likuid tretet në 250 ml ujë të valuar e më pas të ftohur, solucioni i përftuar administrohet gjatë 2 orëve.
– Për adultët rekomandohet të konsumojnë 1-2 litra solucion të parapregatitur në varësi nga shkalla e dehidrimit

Për rehidrimin e organizmit, dozat e rekomanduara ditore janë:

 • – 1 bustinë 2-3 herë në ditë për fëmijët mbi 3 vjeç
 • – 1 bustinë 4-8 herë në ditë për adultët

Për të ruajtur balancen e flores intestinale, dozat e rekomanduara ditore janë:

 • – 1 bustinë 1-2 herë në ditë për fëmijët mbi 3 vjeç dhe adultët
 • – Për përdorim optimal këshillohuni me mjekun tuaj.
 •  – Për më tepër lexoni instruksionin në ambalazh.
 •  – Përmban ëmbëlsues (fruktozë, sukralozë)

PAKETIMI:

 •  – Kuti x 10 bustina likuide 15 ml solucion oral.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *