Shop

OMIVIS

PËR KUJDESIN E PËRDITSHËM TË SYVE DELIKAT

 

Zgjidhje efikase për bebe, fëmijë dhe të rritur, me një-përdorim me efekt hidratues dhe lubrifikues për syrin.

Në përbërje të së cilës është Acidi Hyalirunic 0.3% dhe Aloe Vera gel.

 

PËRBËRËSIT

Garzë e pathurur me paketim special.

E njomur me solucion isotonic të Acidit Hyalirunuk dhe Aloe Vera.

Me pH (pH 7.2)të njejtë me syrin.

Pa përmbajtje alkooli, parabens, benzalkonium chloride, chlorhexidine, thimerosal, phenoxyethanol.

 INDIKACIONET

  • Qetësues dhe freskues në sytë delikat.
  • Në konjuktivitet dhe shqetësimet e lidhura me to.
  • Në kushtet post-kirurgjikale të syrit.
  • Hidratues i zonës periokulare.
  • Ideal në prezencat deskuamative të lëkurës periokulare, në fenomenet inflamatore dhe alergjike të palpebrave dhe si bashkë-shoqërues në trajtimin e blefariteve dhe blefarokonjuktiviteve.
  • Zbut shqetësimet dhe ndjesinë e djegies në palpebra.
  • Heq mbetjet kozmetike nga qepallat dhe qerpikët.
  • ERBdhe tek personat me lente kontakti.

Description

EFEKTET

*Ndjenjë lehtësuese dhe freskuese në zonën periokulare.

*Mbron, hidraton dhe lubrifikon zonën periokulare.

*Garzë oftalmike biokompatibël (bio-përshtatshmëri) me syrin.

*Bashkë-shoqërues edhe me kurat omeopatike.

*pH të njejtë me syrin.

 

PAKETIMI

Kuti x 20 garza një-përdorimshe me paketim specifik, të njomura me Acid Hyalirunik dhe Aloe Vera.

 

PËRDORIMI

*Lahen mire duart tuaja

*Hapet paketimi i garzës në vendin e përcaktuar.

*Me garzën e nxjerë nga paketimi bëhet butësisht masazh në qepalla dhe qerpikë.

Në rastet e sekrecioneve dhe mbetjeve kozmetike në sy, ato hiqen lehtësisht para se të aplikohet Garza e njomë OMO VIS.

 

Frekuenca e aplikimit të garzës OMI VIS – sa here të jetë e nevojshme në varësi të indikacioneve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OMIVIS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *