Shop

OCUMILL

PËR SY TË SKUQUR

 

Zgjidhje efikase në paketim steril me efekt hidratues (lagështues), lubrifikant dhe freskues për syrin.

Në përberje të së cilës janë ekstraktet e bimëve Kamomil dhe Malva.

 

INDIKACIONET

Lubrifikim dhe hidratim tek sytë e lodhur dhe të skuqur.

Ideal në rastet e përdorimit të zgjatur të lenteve të kontaktit, në ambientet e mbyllura (shtëpi, zyrë,etj) dhe me pluhur ose tym, në ambientet me ajër të kondicionuar.

Ideal në rastet e ndjesisë së thatësisë së syrit, ndjesinë e trupit të huaj në sy.

Shumë efikas në sytë e ekspozuar ndaj erës apo pluhurit.

Lehtësues dhe parandalues gjatë punës me kompjuter.

Description

PAKETIMI

Flakon steril 15 ml me pikatore.

 

PËRDORIMI

Nëse nuk rekomandohet ndryshe nga mjeku:

3-4 pika në bulbin ocular 2-3 herë në ditë.

 

Tek personat me lente kontakti 2-3 pika para ose pas aplikimit të lentes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OCUMILL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *