Shop

NEUTRALIN

Suplement Ushqimor specifik . Tabletat e pertypshme NEUTRALIN është një kombinim I substancave minerale dhe bimore që ndihmon ne neutralizimin e aciditetit te tepërt të stomakut. Prania e Kalcium-it në përbërjen e produktit kontribuon në normalizimin e funksionimit te enzimave tretëse.

 

Tableta e pertypshme NEUTRALIN rekomandohet për

  • largimin e ndjesisë së përzierjes,
  • djegies

Indikacionet:

Neutralizon hiperaciditetin ne stomak.

Redukton ndjesine e djegies ne stomak.

Rregullon tretjen dhe lehteson dhimbjet gastrike.

Categories: ,

Description

Pëbërësit kryesorë:

Karbonat Kalciumi                                           489 mg (195.79 mg I karbonatit te Kalciumit);

Karbonat Magnezi                                            11 mg(3.17mg I Magnezit) ;

Ekstrakt Menteje

10% Polifenole dhe perberes te tjere (Izomalt, Acid Stearik, niseshte misri etj)

  • largimin e gjendjes së fryrjes pas ushqimit .

 

Menyra e administrimit :

 

Rekomandohet të meret dhe të mbahet në gojë ose të përtypet ;

 

Sasia ditore e lejuar (nëse shfaqen shqetesime ne stomak) 3-4 tableta në ditë, një orë pas secilit vakt ushqimi ose në rastet e shfaqjes së simptomave të papëlqyeshme në stomak.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEUTRALIN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *