Shop

HomeNEUROLOGJINEUROSON LIGHT

NEUROSON LIGHT

Përmirësim I gjumit dhe relaksim I muskujve

GLUTEN FREE

PËRDORET NË RASTET KUR KENI:

 • VËSHTIRËSI PËR TJU ZËNË GJUMI
 • PAGJUMËSI
 • ZGJIM TË SHPESHTË NATËN
 • JET LAG (ÇRREGULLIM I PËRKOHËSHËM MENDOR DHE FIZIK I CILI NDODH GJATË UDHËTIMEVE AJRORE DHE NËPËRMJET NDRYSHIMIT TË ZONAVE KOHORE)
 • STRES FIZIK DHE PSIKOLOGJIK( I SHQETËSUAR DHE ACARUAR)
 • MUSKUJ TË NGURTËSUAR

 

PËR ÇRREGULLIMET E GJUMIT DHE RELAKSIM

Categories: ,

Description

MELATONINA DHE VALERIAN*

 • PROMOVOJNË GJUMË PA ZGJIME GJATË NATËS
 • ELIMINOJNË EFEKTIN JET LAG*

TRIPTOFANI DHE VITAMINA B6

 • RRISIN SINTETIZIMIN ENDOGJEN TË MELATONINËS

BIMA VALERIAN*

 • OFRON RELAKSIM FIZIK DHE LEHTËSUES TË STRESIT DHE ANKTHIT

Për çrregullimet e gjumit dhe relax

KAPSULAT NEUROSON®LIGHT është një suplement dietik që përmban Melatoninë, Triptofan, Vitaminë B6, Valerian*,Passiflora*( Lule Pasioni), Eschscholzia* (lulëkuqet) dhe Melissa* (bimë që futet në familjen e Mentes), rekomandohet në rastet marrjes së reduktuar (furnizim në ushqyerje) ose e rritjes së nevojës për elementet e lartpërmendur.

Falë Melatoninës NEUROSON®LIGHT

 • Kontribuon në reduktimin e kohës së nevojshme të zënies së gjumit. Ky efekt i dobishëm ndodh për shkak të marrjes së 1mg të Melatoninës , pak para kohës së gjumit.
 • Kontribuon në lehtësimin e efekteve JET LAG*. Ky efekt I dobishëm ndodh për shkak të marrjes së 0.5mg Melatoninë , pak para kohës së gjumit , ditën para nisjes dhe pak ditë pas mbërritjes .

Falë Eschscholzia*, Passiflora* dhe Valerian* NEUROSON®LIGHT

 • Kontribuon në relaksim (gjumë në rastin e stresit) dhe në mirëqënien mendore

 

PËRBËRËSIT
  Për 1 caps.
Valeriana e.s. 50mg
L-Triptofan 20mg
Vitamin B6 1.4mg
Melatonine 1mg

 

MËNYRA E PËRDORIMIT :  1 Kapsulë në natë gjysmë ore para gjumit.

KUJDES :

Mos tejkaloni dozen e rekomanduar ditore. Mbajeni larg shikimit te femijeve mbi 3 vjec.

PARALAJMERIM SHTESE PER KAPSULAT NEUROSON LIGHT :  perberesit nuk permbajne Gluten, por produktet e fabrikuara permbajne gluten.

 

JETEGJATESIA : mos e perdorni produktin pas dates se skadences te shenuar ne kuti.

PAKETIMI : 30 kapsula 290mg

PESHA NETO : 8.7 g e

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEUROSON LIGHT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *