Shop

HomeNEUROLOGJINEUROBRAIN

NEUROBRAIN

Për pacientët me probleme të kujtesës

Për pacientët me vështërësi përqendrimi

  • Katër veprime në stimulimin e funksionit të trurit

 

    1. Kontribuon në funksionin njohës dhe të kujtesës në sajë të GINKGO BILOBA
    2. Kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit nervor në sajë tëVit.B1; B2; B12
    3. Kontribuon në qarkullimin normal të gjakut dhe në mikroqarkullim në sajë të GINKGO BILOBA
    4. Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ në sajë të SELENIUM dhe Vit.B2

 

  • Komfort i lartë në përdorim
Categories: ,

Description

Karakteristikat janë të konfirmuara nga Literatura Shkencore Internacionale për përbërësit.

 

PERBERESIT PER 10 ML FLAKONCINE
GINKGO BILOBA L.f.e. 200 mg
ACETYL L-CARNITINE 200 mg
GINKGO BILOBA L.d.e. nga ku 24% GINKGOFLAVONI 90 mg
FOSFATIDILSERINA 50% 24 mg
ACID PANTOTHENIC 3 mg
VITAMIN B2 0.8 mg
VITAMIN B1 0.7 mg
SELENIUM 27.5 mcg
VITAMIN B12 1 mcg

Përdorimi:                            1 flakonçinë në ditë. Zgjatja e përdorimit sipas këshillave të mjekut.Flakonçina është e përbërë nga 10 ml solucion me tapë serberator.Solucioni oral mund të konsumohet ashtu siç është ose të holluar me ujë, çaj, lëng frutash ose pije të tjera jo të gazuara.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEUROBRAIN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *