Shop

MIRAVIT

MIRAVIT ®me pika prodhohet në ITALI

MIRAVIT ® me pika nuk ka përmbajtje gluteni dhe rekomandohet për pacientët celiak ( persona me intolerancë nga gluteni)

MIRAVIT ® me pika përmban të gjitha vitaminat esenciale për femijë në përputhje me udhëzuesin ESPGHAN

MIRAVIT ® me pika përmban në kombinim me vitaminat edhe përbërës nga mjalti dhe propolis që janë burime natyrale të energjisë.

Categories: ,

Description

Të gjitha vitaminat esenciale, në përputhje me udhëzuesin ESPGHAN, pasuruar me përberës nga mjalti dhe propolis, janë burime natyrale të energjisë.

European Society for Paediatric Gastroenterology, Hepatology and Nutrition.

PROPOLIS

Propolis është një përmbledhje komplekse e përbërësve natyrorë i cili ka një efekt fiziologjik në mbrojtjen natyrale të shëndetit të hundës dhe grykëve. Propolis ka efekt bakteriostatik, është në gjendje të kufizojë dhe frenojë shumimin e bakterieve pa dëmtuar mikro-organizmat, dhe efekt baktericid , është në gjendje të luftojë bakteriet që janë në kontakt me të.

MULTI-FLOWER HONEY (Mjaltë me origjinë nga bimë të ndryshme):

Ky është një mjaltë lloji i të cilit përmban të gjitha vetitë e luleve nga ai vjen.

MULTI-FLOWER HONEY është një përbërës  natyral që jep energji pasi është i pasur me karbohidrate, si dhe është i njohur për vetitë ushqyese dhe antibakteriale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MIRAVIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *