Shop

HomePEDIATRIMIRAPROTEIN B

MIRAPROTEIN B

MULTIVITAMINE dhe MULTIPROTEINE

Gluten free.

Për një normalitet të metabolizmit energjitik.

Për fëmijët me mungesë apo humbje oreksi,

Tek fëmijët në konvaleshencë,

Tek të moshuarit me mungesë oreksi,

Gjatë shtatëzanisë ose ushqyerjes me gji,

Tek astenia.

KOMPLETIM I VITAMINAVE DHE PROTEINAVE ESENCIALE

Karakteristikat janë të konfirmuara nga Literatura Shkencore Internacionale për përbërësit.

Categories: ,

Description

PERBERESIT PER 10 ML SOLUCION ORAL
EKSTRAKT MJALTI 500.0 mg
L-CARNITINE 200.0 mg
HEKUR 20.0 mg
VITAMIN C 18.0 mg
ROYAL JELLY 10.0 mg
NIACIN 5.4 mg
VITAMIN E 3.0 mg
VITAMIN B5 1.8 mg
VITAMIN B6 600.0 mcg
VITAMIN B2 480.0 mcg
VITAMIN B1 420.0 mcg
ACID FOLIK 60.0 mcg
BIOTIN 45.0 mcg
VITAMIN B12 3.0 mcg
VITAMIN D 1.5 mcg

 

Dozimi dhe përdorimi:       Për fëmijët 10 ml në ditë                   Për adultët 20 ml në ditë

Tundet para përdorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MIRAPROTEIN B”

Your email address will not be published. Required fields are marked *