Shop

MELAFLOR

PËR NJË EKUILIBËR TË FLORËS INTESTINALE

Suplement ushqimor në formë likuide me bazë Probiotikë, Prebiotikë dhe Vitamina të grupit B.

Gjen përdorim në personat me:
Diare
Çrregullimet intestinale :
nga përdorimi i antibiotikëve
nga stresi
nga shkaqe të tjera.

PËRPARËSITË

1) Efektivitet i lartë, ribalancim i shpejtë i florës intestinale.
2) Veprim simbiotik mes PROBIOTIKEVE, PREBIOTIKEVE dhe VITAMINAVE të grupit B.
3) Komfort i lartë në përdorim në sajë të formatit në flakonçinë me tapë serberator ku ndodhen Probiotikët të përftuara nëpërmjet procesit Tyndolizues.
4) Gjen përdorim tek fëmijët, adultët dhe mosha e tretë
5) Kontribuon në normalizimin dhe stimulimin e sistemit imunitar.

Karakteristikat janë të konfirmuara nga Literatura Shkencore Internacionale për përbërësit.

Description

PERBERESIT PER 15 ML SOLUCION ORAL
LACTULOSE 4.00 g
FIBRE (FOS, INULIN) 4.00 g
TARAXACUM f.e. 37.5 mg
ULMUS f.e. 37.5 mg
ALOE f.e. 37.5 mg
VITAMIN B1 1.21 mg
VITAMIN B6 1.21 mg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MELAFLOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *