Shop

HomeNEUROLOGJILINISTRESS®DUO

LINISTRESS®DUO

LINISTRESS ® DUO është

Një supplement ushqimor i vetëm me dy përfitime të mëdha:

 • Relaksim pas një aktiviteti ditor stresues
 • Një pushim i plotë gjatë gjithë natës

LINISTRESS ® DUO është efektiv për :

 • Largimin e tensionit mendor që pengon qetësinë dhe gjumin e qetë
 • Çrregullimet e gjumit të shkaktuara nga stresi dhe ankthi
 • Disa lloje të pagjumësisë (pagjumësia e induksionit, zgjimi i hershëm, gjumi me ndërprerje)
 • Sindroma e gjumit të vonuar- një tip pagjumësie që karakterizohet nga një gjëndje zgjimi dhe një pamundësie për të rënë në gjumë para orës 2:00 deri 3:00
 • Çrregullimet e gjumit për shkak të ndryshimit të ritmit qarkullues – plakjes, punës së zhvendosjes, njerëzve të prekur nga verbëria
 • Çrregullimet e gjumit shkaktuar nga ndryshimi I orës zonale – jet lag
Categories: ,

Description

PËRBËRËSIT AKTIV
Ekstrakt hydroalcoholic i rrënjëve Valerian (Valeriana officinalis) me 0.8% acid valerik 70 mg
Ekstrakt lule lule-pasion (Passiflora incarnata) 40 mg
Ekstrakt 4: 1 i Sumullbari (Humulus lupulus) 25 mg
Ekstrakt i Rrënjes së Luleve (Melissa officinalis) 25 mg

 

Komponenti Linistress® Duo / Relaxation kontribuon në relaksimin e përgjithshëm të trupit dhe komponentën Linistress® Duo / Sleep për të ruajtur cilësinë dhe kohëzgjatjen e gjumit.

 

Avantazhet e Linistress® Duo

 • Efektet sedative dhe miorelaksant mbështetur nga provat klinike – kombinimi LINISTRESS® Duo / Relaxation i kombinuar me melatonin nga komponenti Linistress® Duo / Sleep eliminon tensionin psikik që parandalon gjumë të qetë dhe të shëndetshëm
 • Ndikon në gjumë natyrshëm, i mban ato cilësi dhe kohëzgjatje pa efekte të pakëndshme të zgjimit

 

Udhëzime për përdorim

Doza e rekomanduar ditore për të rriturit:

 • LINISTRESS® Duo / Relaxation: 1 kapsulë para vaktit të mbrëmjes.

• LINISTRESS® Duo / Sleep: 1 kapsulë para gjumit. Kapsulat gëlltiten në tërësi me një sasi të mjaftueshme uji.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “LINISTRESS®DUO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *