Shop

EMASIS

SOLUCION ORAL 200ML

SHMANGIE TË DËMTIMIT  TË VAZAVE  TË GJAKUT, RIKUPERIM TË VENAVE DHE KAPILARËVE, NDJESI LEHTËSIMI

Suplement Ushqimor specifik efikas në parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve të venave, variçeve, hemoroideve, epistaksis …

Në sajë të përbërësve të tij:

Rekomandohet në rastet e mungesës të këtyre përbërësve në organizëm ose në rastet e nevojave të shtuara të organizmit për këta përbërës.

Është efikas në shërimin e sëmundjeve të venave (flebitet , vena varikoze), kapilarëve (epistaksis) dhe inflamacionin e hemoroideve, .

Lufton ndjesitë e këmbëve si: rëndesën e tyre, lodhjen, fryerjet dhe lehtëson krampet e natës.

Vepron fuqishëm duke zvogëluar efektet e qarkullimit të pakët të gjakut të tilla si ndjesitë e çpimit dhe dhimbjes në pulpa; diskomfort dhe dhimbje të lokalizuara tek personat që vuajnë nga hemoroidet.

Përmirëson qarkullimin kapilar, forcon muret e venave , redukton thyeshmërinë e murit kapilar dhe përmirëson elasticitetin e tyre.

 

Gjen përdorim në personat me:

Flebite, Vena varikoze

Hemoroidet

Epistaksis (gjak-rjedhje nga hunda)

PËRPARËSITË

  • Gjen përdorim tek fëmijët, të rriturit dhe të moshuarit.
  • Zgjidhja më e mirë në parandalimin dhe trajtimin e dëmtimit kapilar apo mungesën e Vit. K
  • Dozim i lehtë në sajë të formës solucion likuid per-oral
  • Nuk ka përmbajtje gluteni
  • Shije e pëlqyeshme edhe për fëmijët
Categories: ,

Description

PËRBËRËSIT PËR 10 ML
DIOSMIN 300mg
HESPERIDIN 100mg
RUTINE 100mg
VITIS VINIFERA 100mg
VITAMIN C 40mg
VACCINIUM MYRTILLUS L. 10mg
CENTELLA 10mg
CARNITINE 5mg
VITAMIN K1 75mcg