Shop

COLBEN

Per eleminimin e gazrave dhe balancimin e flores se zorreve

 1. Nuk permban Gluten
 2. Nuk permban GMO
 3. Permban perberes aktiv te standardizuar

 

NDIHMON NE LEVIZSHMERINE GASTROINTESTINALE DHE ELEMINIMIN E GAZRAVE

PERDORET NE RASTET :

 1. E INTOLERANCES DHE ALERGJIVE USHQIMORE
 2. GELLTITJA E AJRIT- AEROFAGIA
 3. ZHVILLIMIT TE BAKTEREVE TE KEQIJA NE TRAKTIN INTESTINAL (INTESTINAL DYSBIOSIS)

Description

FLAKONI COLBEN eshte nje supplement dietik ne mase te lenget I cili permban Probiotike, Kamomil, Finok, Lulekuqe te zakonshme , Glikanxo, Vitamine B1 , Vitamine B2 , dhe Vitamine B6, rekomandohet ne rastet e reduktimit te furnizimit ne diete ose per rritjen e nevojave per elementet e lartpermendur.

FLAKONI COLBEN

 1. Fale probiotikeve te tij, ndihmon ne balancimin e flores se zorreve
 2. Fale Gikanxo, Finokit dhe Kamomilit , kontribuon ne levizshmerine rregullatore gastrointestinale dhe ne eliminimin e gazrave.
 3. Fale Kamomilit , ka nje veprim qetesues dhe lehtesues ne sistemin digestiv.

 

PARALAJMERIM : Tejkalimi I dozave ditore nuk eshte I rekomandueshem . Mbajeni larg femijeve mbi 3 vjec. Suplementet Ushqyese nuk mund te zevendesojne nje diete te shendetshme dhe te balancuar ose nje jete te shendetshme. Ruajeni produktin ne vende te thata dhe te fresketa , larg burimeve te nxehtesise , drites dhe lageshtise. Kontaktoni doktorin ne qofte se jeni shtatezene ose ne proces gjidhenie. Per shkak te origjines natyrale te disa perberseve , mund te ndodhin ndryshime organoleptike , vecanerisht ne ngjyre  nga grupi ne grup. Precipitimet jane te mundeshme per shkak te origjines natyrore te disa perberseve.

MASA E REKOMANDUAR DHE MENYRA E PERDORIMIT : Sasia e rekomanduar eshte 20 pika( rreth 1ml) tre here ne dite. COLBEN-in mund te merret sic eshte ose I tretur ne uje , lengje frutash, caj , ose ne pije te tjera jo-te gazueshme . Tundeni mire para perdorimit .

Menyra e perdorimit : Pika per nje perdorim oral.

20pika (rreth 1ml) tre here ne dite

INSTRUKSIONE PER PERDORIMIN :

 • Vidhoseni kapakun ne te gjitha anet ne menyre qe serberatori te thyhet dhe te sjell poshte pluhurin qe gjendet ne seberatorin e kapakut.
 • Tundeni mire per pak sekonda ne menyre qe te tretet pluhuri.
 • Hape kapaku
 • Vidhos pikatoren e cila eshte e perfshire ne paketimin e produktit dhe perdore ate kur eshte e nevojshme.

Jetagjatesia : Mos e perdorni produktin pas dates se skadences e cila eshte e shprehur te kutia e produktit, mbajeni shishen te mbyllur fort dhe ne nje vend dhe te ruajtur mire. Data e skadences shprehet ne pjesen e poshtme te kutise. Nese produkti eshte hapur rekomandohet te perdoret brenda 60 diteve.