Shop

CISTEXX

I nevojshëm për funksionim të mirë të traktit urinar.

Gluten free.

Sinergjia e katër përbërësve kryesorë CRANBERRY, UVA-URSINA,  ORTHOSIPHON dhe LACTOBACILUS ACIDOPHILUS, ndikojnë në infeksionet e traktit urinar, në mirëfunksionimin e këtij trakti.

PERBERESIT PER 2 BUSTINA
CRANBERRY nga ku 4% PROANTHOCYANIDINS 1000 mg
UVA URSINA nga ku 20% ARBUTINA 200 mg
ORTHOSIPHON nga ku 0.2% SINENSETINA 30 mg
LACTOBACILUS ACIDOPHILUS non vitale 3 Mld

Description

2 x 1 bustinë në ditë.
Tretet në 100 ml ujë.
Preferohet përdorimi I tij i ndarë nga vaktet e ngrënies.
Trajtimi zgjat nga3 deri në 6 muaj, per tu përsëritur në varësi të diagnozës dhe ankesave.