Shop

CEREBINOX

CEREBINOX –  Kuti x30 kapsula

 • – Kombinim specifik për parandalimin dhe trajtimin e NEUROPATIVE , në SISTEMIN NERVOR.

Përbërës BIOAKTIVË

 • – Alpha lipoic acid 300 mg
 • – Wheat germ extract 100 mg
 • – Coenzyme Q10 10 mg

Ruajnë aktivitetin normal cerebral.

Categories: ,

Description

 • Acidi Alfa Lipoik
  • – Është një vitaminë që gjendet tek mjaft ushqime si spinaqi, brokoli, patatja, etj.
  • – Ajo përftohet edhe në mënyrë laboratorike dhe përdoret si medikament.
  • – Ka efekte mjaft të mira në trajtimin dhe reduktimin e simptomave të neuropative në përgjithësi dhe neuropative periferike në veçanti, dhimbjet neuropatike, kufizimin e dëmtimeve nervore (ndjesinë e dhimbjes ,djegies, mpirje , çpime , kruarje, etj).
  • – Ështe një antioksidant i përfshirë në metabolizmin e energjisë, siguron mbrojtje të trurit në kushtet e dëmtimit apo lëndimit të
  • – Ka efekte të mira për trajtimin e humbjes së kujtesës, sindromin e lodhjes kronike, sëmundjet e mëlçisë, sëmundjet e zemrës dhe enëve të gjakut (duke përfshirë një çrregullim të quajtur neuropatia kardiake autonome), për trajtimin e çrregullimeve në sy, trajtimin e artriteve, demencës, sëmundjes alzajmer, mikroangiopative periferike, etj.
 • Wheat germ extract (ekstrakt i embrionit të grurit)
  • – Është suplement ushqimor nga ekstrakti i embrionit të grurit dhe përbehët nga proteina, vitamina esenciale (Vit.A, B1, B2, B3, B9, E), minerale të tilla si kalium, hekur, fosfor, zink, magnezium.
  • – Veprim antioksidant, kontribuon në mbajtjen në nivel normal të kolesterolit, ekuilibron tensionin arterial si dhe mirëmban shëndetin kardiak.
 • Coenzyme Q10
  • – Është supplement ushqimor që gjendet natyrshëm në trupin tonë dhe në mjaft produkte që
  • – Me rritjen e moshës dhe në disa sëmundje, ka prirje për të rënë niveli i CoQ10 në organizëm dhe si i tillë duhet rikuperuar.
  • – Ka veprim antioksidant, i cili mbron qelizat nga dëmtimet dhe luan një rol të rëndësishëm në metabolizë Është e domosdoshme në prodhimin e energjisë dhe e nevojshme për ruajtjen në nivele normale të proceseve biokimike në nivel qelizor.
  • – Parandalon oksidimin e LDL-Kolesterolit,
  • – Kontribuon në ekuilibrin e tensionit arterial si dhe mirëmban shëndetin kardiak. Parandalon dhe trajton dhimbjet muskulare, dhimbjet e kokës, migrenë
  • – Ndihmon në forcimin e sistemit imunitar

PAKETIMI

CEREBINOX®
– është i pranishëm në paketim 30 kapsula.

MËNYRA E PËRDORIMIT
– Dy kapsula në ditë shoqëruar me një gotë ujë
– Të mbahet larg fëmijëve.Ruhet në vend të freskët dhe të thatë larg dritës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CEREBINOX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *