Shop

HomeOKULISTIKECALENDUVIS

CALENDUVIS

PËR SY TË IRRITUAR

 

Zgjidhje efikase në paketim steril me efekt hidratues (lagështues), lehtësues i irritimeve dhe rifreskues për syrin.

Në përberje të së cilës ka ekstraktet e bimës Calendula Oficinalis.

 

INDIKACIONET

Rifreskim dhe hidratim dhe lehtësim tek sytë e irrituar.

Ideal në rastet e përdorimit të zgjatur të lenteve të kontaktit, në ambientet e mbyllura (shtëpi, zyrë,etj) dhe me pluhur ose tym, në ambientet me ajër të kondicionuar.

Shumë efikas në sytë e ekspozuar ndaj erës apo pluhurit.

Lehtësues dhe parandalues gjatë punës me kompjuter.

Description

PAKETIMI

Flakon steril 15 ml me pikatore.

 

PËRDORIMI

Nëse nuk rekomandohet ndryshe nga mjeku:

3-4 pika në bulbin ocular 2-3 herë në ditë.

 

Tek personat me lente kontakti 2-3 pika para ose pas aplikimit të lentes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CALENDUVIS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *