Shop

HomeNEONATOLOGJIBABYTIME ORO

BABYTIME ORO

Set mjekësor për kujdesin dhe higjenën e kërthizës tek të porsalindurit.

Përparësitë:

 • – E gjitha çka duhet për kujdesin dhe higjenën e kërthizës; në një set të vetëm. BABYTIME
 • – Komfort i lartë në përdorim
 • – Nuk ka nevojë për shtesa të tjera (garza, solucione, pudër) përveçse ajo çka përmban BABYTIME.
 • Solucioni antiseptic BABYTIME nuk e përthan lëkurën përreth kërthizës në sajë të përbërësve të tij hidratues.
 • Mekanizmi “spray” siguron shpërhapje të njëtrajtshme të solucionit dhe evitim të konsumimit të tepërt të tij.
 • Garzat e pathurura me paketim steril sigurojnë mos-kontakt dhe mos-fërkim të kërthizës me veshjet apo pampersin e fëmijës.
 • Garza BABYTIME siguron përthithje të mire të likidit që mund të rrjedhë nga kërthiza.
 • Garza së bashku me solucionin antiseptic siguron mbrojtje mjaft të mire ndaj infeksioneve të jashtme, pasi kërthiza tek të posalidurit është portë e hapur kalimi për këto infeksione.
 • Garza është e përshtatshme si për pastrimin e kërthizës (në momentin kur ndërrohet Garza) ashtu edhe kur vendoset e njomur me solucionin BABYTIME për të mbrojtur kërthizën.
 • Garza BABYTIME përdoret para se të bjerë kordoni umbilical (kërthizor ) ashtu edhe pasi të bjerë kordoni deri në mbylljen e plotë të vatrës së hapur.

BABYTIME set gjen përdorim edhe në mjekimin e plagëve të lehta të lëkurës apo gërvishtjeve.

Categories: ,

Description

Paketimi:

Seti është i përbërë nga:

 • – 1 flakon steril 100 ml spray (solucion antiseptic me përmbajtje alkool  etilic 70º, ujë i ç’jonizuar, glicerinë, Methylisothiazolinole, etj.)
 • – 20 garza të pathurura (20x12cm), secila me paketim të veçantë steril.
 • – Të gjitha në një paketim të vetëm

BABYTIME

 • Për përdorim të jashtëm.

 

Përdorimi:

 • –  Tek fëmijët e porsalindur,për kujdesin dhe higjenën e kërthizës, për rehatinë e bebes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BABYTIME ORO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *