Shop

ARLOKID

ARLOKID supost permban glicerine , uje, Natrium stearate.

 

Mekanizmi I veprimit :

Leviz e lubrifikon masen fekale dhe lehteson debimin e saj .

Kundraindikimet :

Nuk duhet te perdoret nese rastet e dhimbjeve akute te barkut ose me origjine te panjohur.

Efektet anesore :

Te pacientet vecanerisht te ndjeshem ose ne rastet me mukoze te inflamanuara me pare , mund te ndodh acarim I mukozes se rektumit.

Description

Doza :

ARLOKID Bebe : doza e rekomanduar eshte 1-2 suposte nese eshte nevoja.

Menyra e perdorimit :

nxjerrni supozitorin nga mbeshtjella aluminit dhe futeni plotësisht në anus, duke futur në fillim pjesën e e majes. Efekti ndihet nje ore pas perdorimit .

 

Menyra e ruajtjes :

Suposta duhet te ruhet ne vend te thate ne temperature nga 4° – 30°, ne rastet eshte e nevojshme mund ta mbani ne uje te ftohte perpara se ta nxirrni nga mbeshtjellja e aluminit .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARLOKID”

Your email address will not be published. Required fields are marked *