Shop

ALOVIS

NË NDJESINË E SYRIT TË THATË

 

Zgjidhje efikase në paketim steril me efekt hidratues dhe lubrifikues për syrin.

Në përbërje të së cilës është Acidi Hyalirunic 0.3% dhe Aloe Vera gel.

 

INDIKACIONET

Lubrifikim, hidratim dhe mbrojtje tek sytë e thatë.

Ideal në rastet e ndjesisë së thatësisë së syrit, ndjesinë e trupit të huaj në sy.

Shumë efikas në sytë e ekspozuar ndaj erës, pluhurit apo ajrit të kondicionuar.

Në rastet e acarimit të syrit nga përdorimi i lenteve të kontaktit.

Description

PAKETIMI

Flakon steril 10 ml me pikatore.

 

PËRDORIMI

Nëse nuk rekomandohet ndryshe nga mjeku:

3-4 pika në bulbin ocular 2-3 herë në ditë.

 

Tek personat me lente kontakti 2-3 pika para ose pas aplikimit të lentes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOVIS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *