Shop

HomeOKULISTIKEALLERGOVIS

ALLERGOVIS

NË RASTET ALERGJIKE TË SYRIT

 

Zgjidhje efikase në paketim steril me efekt hidratues dhe lubrifikues për syrin.

Në përbërje të së cilës është ekstrakti i Helicrysum fluid.

 

INDIKACIONET

Lubrifikim, hidratim dhe mbrojtje tek sytë e irrituar.

Ndihmues dhe trajtues në konjuktivitin alergjik.

Zbut ndjenjën e kruarjes, djegies dhe skuqjen e syrit, pasojë e gjendjes alergjike.

Këshillohet në higjenën ditore dhe si bashkë-shoqërues në trajtimin e reaksioneve alergjike të syrit.

Në rastet e irritimit të syrit nga përdorimi i lenteve të kontaktit.

Description

EFEKTET

*Ndjenjë lehtësuese dhe freskuese tek sytë.

 

*Mjekon statusin alergjik dhe pasojat e tij.

*Mbron, hidraton dhe lubrifikon syrin.

*Solucion oftalmik biokompatibël (bio-përshtatshmëri) me syrin.

*Bashkë-shoqërues edhe me kurat omeopatike.

*pH të njejtë me syrin.

 

PAKETIMI

Flakon steril 15 ml me pikatore.

 

PËRDORIMI

Nëse nuk rekomandohet ndryshe nga mjeku:

3-4 pika në bulbin ocular 2-3 herë në ditë.

 

Tek personat me lente kontakti 2-3 pika para ose pas aplikimit të lentes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALLERGOVIS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *