NEUROBRAIN Solucion

✅Për pacientët me probleme të kujtesës
✅Për pacientët me vështërësi përqendrimi

  • Eshtë një produkt i shkelqyer qe falë të përbërsëve të tijë:
  • Kontribuon në funksionin njohës dhe të kujtesës
  • Kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit nervor
  • Kontribuon në qarkullimin normal të gjakut dhe në mikroqarkullim
  • Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ

NUK PERMBAN GLUTEN❗️