NEBIOLINA PROTECTIVE NAPPY CHANGE CREAM 100 ML

✔️Është krijuar për të mbrojtur lëkurën e bebeve nga ndërrimi I një pecete në tjetrën
✔️Siguron një efekt barrier për të mbrojtur zonat më delikate të lëkurës.
✔️Veç kesaj , ajo përmban ekstraktin e Tërshërës Organike me vetitë e saj të njohura 
#përthithese
#zbutësë
#antiinflamatore

👶👶NEBIOLINA BABY BATH BODY & HAIR FLUID 500 ML👶👶

✔️Shampo-ja është krijuar për pastrimin delikat të lëkurës dhe skalpit të bebit tuaj.
✔️Veprimi pastrues është kryer nga një agjent me origjinë bimore bazuar në Vajin e Ullirit Organik.
✔️Proteinat rrjedhin nga Orizi dhe ekstrakti I Tërshërës Organike me vetite e saj mirënjohura ëmbëlsuese dhe relaksuese plotëson formulën