KISTESAN 1000 (20 kapsula xhel)

I nevojshëm për një funksionim normal kardiak.

Përbërësit janë mare pothuajse ekskluzivisht nga fauna e Detit të Veriut.

Gjen përdorim në personat me :
✔️Trigliceridet e larta në gjak
✔️Arteriosklerozë,
✔️Hipertension arterial.

Redukton rrezikun për:
✅Diabet Tip II,
✅Nefropati,
✅Patologji nga trajtimi farmakologjik

Karakteristikat kryesore:
🔺Cilësi e lartë
🔺Dozim i përkryer (1000mg EPA dhe DHA )
🔺Efektivitet maksimal
🔺Veprim mbrojtës ndaj zemrës(në sajë të marjes ditore të 250 mg EPA dhe DHA).
🔺Kontribuon në mbajtjen në nivele normale të Triglicerideve në gjak (në sajë të marjes ditore të 2 gram EPA dhe DHA).
🔺Biodisponibilitet të lartë.