BABYTIME

Set mjekësor për kujdesin dhe higjenën e kërthizës tek të porsalindurit.
(1 FLAKON 100 ML+20COPË GARZA TË PATHURURA)

✔️E gjitha çka duhet për kujdesin dhe higjenën e kërthizës; në një set të vetëm. BABYTIME

✔️Komfort i lartë në përdorim

✔️Nuk ka nevojë për shtesa të tjera (garza, solucione, pudër) përveçse ajo çka përmban BABYTIME.

✔️Solucioni antiseptik BABYTIME

♦️nuk e përthan lëkurën përreth kërthizës në sajë të
përbërësve të tij hidratues.
♦️Mekanizmi “spray” siguron shpërhapje të njëtrajtshme
të solucionit dhe evitim të konsumimit të tepërt të tij.

✔️Garzat e pathurura me paketim steril

♦️sigurojnë mos-kontakt dhe mos-fërkim të kërthizës me
veshjet apo pampersin e fëmijës.
♦️siguron përthithje të mire të likuidit që mund të rrjedhë
nga kërthiza.
♦️së bashku me solucionin antiseptik siguron
mbrojtje mjaft të mire ndaj infeksioneve të jashtme, pasi
kërthiza tek të posalidurit është portë e hapur kalimi për
këto infeksione.
♦️ janë të përshtatshme si për pastrimin e kërthizës (në
momentin kur ndërrohet Garza) ashtu edhe kur
vendoset e njomur me solucionin BABYTIME për të
mbrojtur kërthizën.
♦️ përdoret para se të bjerë kordoni umbilical (kërthizor )
ashtu edhe pasi të bjerë kordoni deri në mbylljen e
plotë të vatrës së hapur.

Distributor Ekskluziv për Shqipërinë :
IlmaFarma Tiranë/Shqipëri