About Us

Home Rreth Nesh

ILMA FARMA

ILMA Farma është kompani që si aktivitet kryesor ka produktet farmaceutike, parafarmaceutike, mjekësore, distribuimin e tyre në gjithë Shqipërinë. ILMA importon dhe promovon një pjesë të produkteve për tregun Shqipëtar. ILMA është me vend-ndodhje në Tiranë, kryeqytet i Shqipërisë.

Kompani me cilësi të lartë dhe i besueshëm për klientët tanë

Mbulim 100% te territorit të Shqipërisë

Shperndarje ne kohe dhe cilesi te produkteve.

Eksperienca e gjatë nga 2002 dhe stafi i specializuar

Promovojmë vlera të shëndetit në fushën farmaceutike, për popullatën dhe partnerët tanë

Strategjia

 1. Zhvillim të vazhdueshëm dhe të qëndrueshëm proporcional me zhvillimin ekonomik të vendit tonë duke qenë aktiv në politikat e këtij sektori.
 2. Zgjerim i portofolit duke nënshkruar kontrata me kompani të tjera prestigjioze.
 3. Shperndarja ne kohe dhe cilesi e produkteve.
 4. Zgjerimi i zinxhirit farmaceutik.
 5. Zgjerim të aktivitetit në të gjithë vendin për të bërë një mbulim sa më të mirë.

 

Synimet

 1. Permiresimi i vazhdueshem i cilesise , zgjerimin dhe diferencimin e sherbimeve.
 2. Investimi kualitativ tek personeli yne
 3. Te evoluojme me kohen me teknologjine dhe inovacionet
 4. Perzgjedhja cilesore të produkteve te importuara nga ne
 5. Krijimi i filialit dhe bashkëpunimit në Kosovë

Vizioni

 1. Promovojmë vlera të shëndetit në fushën farmaceutike, për popullatën dhe partnerët tanë

 

Vlerat

 1. Eksperienca e gjatë qe nga 2002 dhe stafi i specializuar
 2. Ofron produkte dhe sherbim në gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë
 3. Përmirësimi i vazhdueshëm i cilësisë, zgjerimin e shërbimeve.