Shop

HomeINFEKTIVSHEDIRFLU 600MG

SHEDIRFLU 600MG

… për  një  funksionim  të mirë të rrugëve të  traktit respirator !

…antioksidant me veprim qetësues, balsamik dhe zbutës në traktin respirator !

…pa përmbajtje gluteni !

  • Redukton stresin oksidativ,
  • Kontribuon ne funksionimin normal të sistemit imun,
  • Efekt balsamik, qetësues dhe zbutës edhe i mukozës orofaringeale.

 

Përdorimi në:

  • Sëmundjet e sipërme të rrugëve pulmonare
  • Sëmundjet e poshtme të rrugëve pulmonare
  • Bronkitet akute,
  • Bronkitet kronike,
  • Kollë
  • SPOK (Sëmundje Pulmonare Obstruktive Kronike)

 

Description

N-ACETILCISTEINË

 Është një derivat i acidit amino cisteine.Kontribuon në fluiditetin e sekrecioneve bronkiale.Aktiviteti mukolitik i N-Acetilcisteines krijohet nga  shpërbërja e lidhjeve bisulfide, tipike e mukoproteinave.Kjo shkakton reduktim të viskozitetit të mukusit bronkial, për të lehtësuar kollën. N-Acetilcisteina ka veprim anti-oksidant, sepse rrit sintezën intraqelizore të gluthathion, një peptid që ka si parim mekanizmi , mbrojtjen brenda qelizore nga radikalet e lira dhe substancat citotoksike.

VITAMIN C:

Vitaminë e tretshme në ujë.Përthithet në pjesën e sipërme të intesinit, dhe përfaqëson një nga antioksidantët më të fuqishëm që gjendet në natyrë. Ajo mer pjesë në shumë procese biologjike, kontribuon në funksionin normal të sistemit imun dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.

EUCALYPTUS GLOBULUS LABILL. (EUCALYPTUS)

 Është një bimë me gjelberim të përhershëm me origjinë nga Tasmania dhe Australia. Kontribuon në rrugët e sipërme të frymëmarjes nëpërmjet veprimit balsamik,qetësues dhe zbutës i mukozes orofaringeale.

 

Përdorimi : 

Në terapinë e fazës akute →2 bustina në ditë.

Në terapinë mbajtëse        →1 bustinë në ditë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SHEDIRFLU 600MG”

Your email address will not be published. Required fields are marked *