Shop

SALTS

Shtesë dietike në format bustinë me likuid me kripëra për rehidrim dhe prebiotik, që ndihmon në kompensimin e shpejtë të humbjes së mineraleve, ujit si dhe për të ruajtur ekuilibrin e flores intestinale.

GJEN PËRDORIM TEK PERSONAT ME:

Diare,

Të vjella

Djersitje profuze

Dehidrim nga shkaqe të ndryshme

Efekte të padëshiruara nga antibiotikët

Mungesë dhe nevojë të organizmit për  Kalium, Magnezium

Çrregullim të florës intestinale

Defiçite imunitare

Hipotension

Dietë hipokalorike

Defiçite hidrike dhe elektrolitesh jatrogene.

 

 

PËRPARËSITË

 • Efektivitet i lartë, ribalancim i shpejtë i lëngjeve dhe elekktrolitëve.
 • Ribalancim i shpejtë i florës intestinale në sajë të prebiotikut Bioecolians.
 • Komfort i lartë në përdorim. Paketim specifik i përshtatshëm.
 • Kontribuon në normalizimin dhe stimulimin e sistemit imunitar në sajë të Bioecolians.
 • Mg, K, NaCl në doza laboratorisht të kalkuluara për funksionet fiziologjike të kërkuara.
 • Kompliancë e lartë.
 • Shije e këndshme.
 • Përdorim i përshtatshëm për:
  • Fëmijët dhe adultët
  • Të moshuarit
  • Gratë shtatzëna

 

SALTS * 10 SACHETS 15 ML (MINERAL SALTS / PROBIOTIC)

 

Eshtë shtesë dietike, me bazë elektrolitesh kalium, magnez, në formën e kripërave pidolat, sodium klorat dhe prebiotik i gjeneratës së re (Bioecolians) i perftuar nga ekstraktet bimore.

 

Ndihmon në kompensimin e shpejtë të mineraleve të pakësuara, balancimin e florës intestinale dhe normalizimin e tranzitit intestinal.

RIKTHEN :

 • Balancimin e ujit dhe elektrolitëve.
 • Funksionimin normal të sistemit imunitar.
 • Balancimin e florës normale intestinale.

Description

 

PËRBËRËSIT PËR 1 BUSTINË LIKUIDE
BIOECOLIANS (Prebiotik) 1000mg
KALIUM pidolat 300 mg
SODIUM KLORAT 120 mg
MAGNESIUM pidolat 56.25 mg

PËRDORIMI:

Përmbajtja e bustinës me likuid tretet në 250 ml ujë të valuar e më pas të ftohur, solucioni i përftuar administrohet gjatë 2 orëve. Për adultët rekomandohet të konsumojnë 1-2 litra solucion të parapregatitur në varësi nga shkalla e dehidrimit

Për rehidrimin e organizmit, dozat e rekomanduara ditore janë:

 • 1 bustinë 2-3 herë në ditë për fëmijët mbi 3 vjeç
 • 1 bustinë 4-8 herë në ditë për adultët

Për të ruajtur balancen e flores intestinale, dozat e rekomanduara ditore janë:

 • 1 bustinë 1-2 herë në ditë për fëmijët mbi 3 vjeç dhe adultët

Për përdorim optimal këshillohuni me mjekun tuaj.

Për më tepër lexoni instruksionin në ambalazh.

Përmban ëmbëlsues(fruktozë, sukralozë)

 

PAKETIMI:

Kuti x 10 bustina likuide 15 ml solucion oral.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALTS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *