Shop

HomeINFEKTIVNEVIACIN

NEVIACIN

PËR NJË MBROJTJE NATYRALE TË ORGANIZMIT

Gluten free.

Gjen përdorim në pacientët me:

 • Rrufë
 • Sëmundje sezonale
 • Sindroma të gripit

PËRPARËSITË

 • Efektivitet i lartë në sajë të dozes së lartë të Vit.C 1000 mg, ANTOCIANINE, BAICALINE, GALANGINE dhe POLISAHARIDE.
 • Siguri e lartë pasi nuk vihen re efekte anësore që shoqërojnë terapinë klasike.

 

Veprim të trefishtë:

  1. Kontribuon në mbrojtjen natyrale të organizmit në sajë të ELDERBERRY (15% Antocianine) dhe SCUTELLARIA (95% Baicalina)
  2. Ka një efekt tonik adaptues në sajë të GINSENG
  3. Kontribuon në normalizimin e funksionimit të sistemit imunitar në sajë të Vit.C; B6; B12; D, ACIDIT FOLIK, ZINK, BAKER, SELENIUM

Komfort i lartë në përdorim

Description

Karakteristikat janë të konfirmuara nga Literatura Shkencore Internacionale për përbërësit.

PERBERESIT PER 1 BUSTINE
VITAMIN C 1000 mg
ELDERBERRY (15% Antocianine) 200 mg
PROPOLIS (12% Galangine) 50 mg
SCUTELLARIA (95% Baicalina) 32 mg
GINSENG (80% Polisaharide) 25 mg
ZINC 12.5 mg
VITAMIN B6 0.7 mg
COPPER (Baker) 0.5 mg
ACID FOLIC 100 mcg
SELENIUM 27.5 mcg
VITAMIN D 2.5 mcg
VITAMIN B12 1.25 mcg

 

Përdorimi:                            1 bustinë në ditë. Tretet në 100 ml ujë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NEVIACIN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *