Shop

KISTESAN

KISTESAN  1000 soft gel capsule

 • I nevojshëm për një funksionim normal kardiak.
 • Gluten free

Përbërësit kryesorë në një kapsul gelatinoze

1000mg EPA dhe DHA (667mg-EPA, 333mg-DHA)

334mg derivate të peshkut+përmbajtje soje.

Përbërësit janë mare pothuajse ekskluzivisht nga fauna e Detit të Veriut.

Gjen përdorim në personat me :

 • Trigliceridet e larta në gjak
 • Arteriosklerozë,
 • Hipertension arterial.

 

Redukton rrezikun për:

 • Diabet Tip II,
 • Nefropati,
 • Patologji nga trajtimi farmakologjik

Karakteristikat kryesore:

 • Cilësi e lartë
 • Dozim i përkryer (1000mg EPA dhe DHA )
 • Efektivitet maksimal
 • Veprim mbrojtës ndaj zemrës(në sajë të marjes ditore të 250 mg EPA dhe DHA).
 • Kontribuon në mbajtjen në nivele normale të Triglicerideve në gjak (në sajë të marjes ditore të 2 gram EPA dhe DHA).
 • Biodisponibilitet të lartë.

 

Description

Karakteristikat janë të konfirmuara nga Literatura Shkencore Internacionale për përbërësit.

PERBERESIT PER 2 KAPSULA GELATINOZE
VAJ PESHKU i përbërë nga: 2668 mg
EPA (Acido Eicosapentaenoico) 1334 mg
DHA (Acido Decosaesaenoico) 666 mg

Përdorimi  i dy kapsulave në ditë mbajnë në nivele normale trigliceridet në gjak.

Përdorimi:                            2 x 1 soft gel capsule në ditë. Preferohet të konsumohet gjatë ushqimit.