certificate

Konsiderohemi si kompani me cilësi të lartë dhe i besueshëm për klientët tanë

pills

ILMA siguron furnizim me barna, materiale mjekësore, farmaceutike dhe parafarmaceutike për të gjitha segmentet e kujdesit shëndetesor në Shqipëri; farmaci, spitale, klinika dhe laboratorë diagnostikues mjekësorë.

worldwide

ILMA importon dhe promovon një numër të konsiderueshëm produktesh në tregun Tonë.

target (1)

Ne synojmë të kontribuojme në përmirësimin e shëndetit dhe cilësisë të jetës së njerëzve.

MELAFLOR PËR NJË EKUILIBËR TË FLORËS INTESTINALE

Suplement ushqimor në formë likuide me bazë Probiotikë, Prebiotikë dhe Vitamina të grupit B.

Partnerët tanë